Terugkijkend naar zondag 17 mei 2015, de laatste dag van de competitie van 2014-2015, overheerst een feestelijk gevoel. Ondanks de nederlaag in de allerlaatste seconden van de wedstrijd tegen de landskampioen. Wat hebben jullie allemaal er een geweldige dag van gemaakt. Voor de wedstrijd al met alle speeltoestellen op het Heldenplein en voor het MFC. In een heerlijk zonnetje speelden de kinderen naar hartelust. Het optreden van DJ The Darkraver vs Outsiders in de hoogwerker voor Midden-Noord was een succes, net als de geweldige spandoeken bij de opkomst van de spelers.

De traditionele minuut applaus voor iedereen die ons dit jaar ontvallen is was ook dit jaar weer gedenkwaardig. En toen moest de wedstrijd nog beginnen. Onze aanvoerder Roland Alberg gaf Georginio Wijnaldum van PSV een cadeau namens heel ADO Den Haag als felicitatie voor de landstitel. En wat volgde werd een leuk en open duel waarin onze jongens lieten zien het de landskampioen erg lastig te kunnen maken.

Na de wedstrijd kregen Martin Hansen (Speler van het Jaar), Michiel Kramer (Topscorer) en Gervane Kastaneer (Talent van het Jaar) de Karel Jansen Trofee van Business to Business ADO Den Haag, de speler en het talent werden gekozen door sponsors. En tijdens deze uitreiking stonden de kinderen al te trappelen voor de apotheose, zelf voetballen en voetbalspelletjes doen op het veld.

Al met al een pracht van een dag, een dag waarvoor we alle bezoekers heel hartelijk willen bedanken!

Zie hieronder de foto's van onze fotograaf Laurens Lindhout.