In de spoelende regen kreeg Oud ADO Den Haag het vrijdagavond zwaar in de tweede helft tegen de nieuwe frisse groep die HMSH het veld instuurde. De arbiter voelde het goed aan op deze meer dan druilerige avond en floot af bij 4-4 zodat het feestje in de kantine van HMSH kon beginnen.

Want er was wat te vieren; HMSH nam haar nieuwe kunstgrasveld in gebruik en presenteerde de nieuwe sponsor, Restaurant Ciao Ciao. Oud ADO Den Haag maakte onderdeel uit van deze bijzondere avond voor de club.

In de eerste helft trad Oud ADO Den Haag aan tegen een team van HMSH-helden uit de jaren tachtig en negentig. De ploeg van coach Ruud Mansveld nam na een minuut of tien de leiding door een doelpunt van Arie van der Padt. Hij kreeg een mooi steekballetje in de zestien en haalde vanaf rechts uit in de verre hoek.

Ben Steijnman zorgde namens HMSH voor de gelijkmaker, maar een paar minuten later stond de voorsprong wederom op het bord voor de geelgroenen. Maurice Steijn kreeg in het strafschopgebied de bal via de borst van een medespeler perfect teruggelegd en schoot bijna simpel in. De 1-3 kwam van de opgekomen Ron van Baaren. Net voor de rust kwam de thuisploeg nog terug tot 2-3 door een speler die door zijn ploeggenoten liefkozend Schele Emmerik werd genoemd.

Amper uit de kleedkamer scoorde Oud ADO Den Haag weer, dit maal kon Dennis Iliohan binnenkoppen uit een bekeken balletje van Dick Boereboom. Vanaf dat moment kreeg de ploeg het echter steeds moeilijker. Bij HMSH was namelijk een compleet nieuw team het veld in gekomen met spelers daarin die momenteel nog steeds actief zijn. Vooral Shiero de Wilde viel op met zijn twee juweeltjes van doelpunten. De eerste een hard schot in de rechterbenedenhoek, de tweede een mooie boogbal die precies in de kruising viel.

Bij een 4-4 stand deed het aanhoudende noodweer en de roep van gezelligheid vanuit het clubhuis, de scheidsrechter besluiten iets eerder af te fluiten. Zo bleef Oud ADO Den Haag ongeslagen en konden de oud-profspelers samen met de heren van HMSM iets sneller beginnen aan een welverdiend biertje.

Opstelling ADO Den Haag: Remco van der Veen; Ron van Baaren, John van den Hoogenband, Richard van der Vaart, Jimmy Charité; Raymond Rijntjes, Leo Schellevis, Maurice Steijn, Dennis Iliohan; Dick Boereboom, Arie van der Padt