Nieuw jaar, nieuwe webshop. Met trots heeft ADO Den Haag een fonkelnieuwe webshop gelanceerd. Dankzij een intensieve samenwerking met Twopine Media is deze nieuwe webshop tot stand gekomen die niet alleen voldoet aan de wensen en voorwaarden van deze tijd maar je ook visueel meeneemt in het gevoel dat we bij ADO Den Haag graag willen uitstralen. 

Officiële ADO Den Haag merchandise
De vernieuwde ADO Den Haag webshop is dé plek is om jouw officiële ADO Den Haag merchandise gemakkelijk online te bestellen. Van de officiële wedstrijdkleding, shirts en traingingspakken tot en met casual wear en leuke ADO Den Haag fanartikelen.

webshop screenshots site

Nieuwe transportpartner: Hubbel
Naast een nieuwe webshop is ADO Den Haag ook de samenwerking aangegaan met een nieuwe transportpartner. Hubbel is een Haagse onderneming die gelooft dat transport in de grote steden slimmer, groener en sneller kan. Het bijzondere is dat jouw ADO Den Haag producten, die je voor 14:00 uur besteld, in veel gevallen dezelfde dag nog geleverd zullen worden.  Meer weten over onze nieuwe transportpartner Hubbel, klik hier.

Speciale actie
Om iedereen nog een extra reden te geven om de vernieuwde ADO Den Haag webshop te bezoeken ontvang je tot 30% korting op je bestelling. Hoe meer items je aanschaft hoe hoger de korting. Bij aanschaf van één product ontvang je 10% korting, bij aankoop van twee producten 20% en wanneer jouw bestelling uit drie producten of meer bestaat ontvang je maar liefst 30% korting.

visual actie1x1