Woensdagmorgen kwam het verlossende bericht uit Zeist. De begroting is goedgekeurd en daarmee is er de zekerheid dat ADO Den Haag dit seizoen zal uitspelen.

ADO TV sprak met een opgewekte algemeen directeur a.i. “Het is een mooie dag voor ADO Den Haag. Er is veel gebeurd, maar dat vandaag de uitslag is gekomen dat de KNVB waarbij ze aangegeven hebben dat de begroting is goedgekeurd, is fantastisch. Dat bovendien de drie punten, waarvan we allemaal dachten dat we ze kwijt waren, toch zijn behouden, is de kers op de taart. Nog steeds zes punten aftrek is natuurlijk vervelend, maar het is te overzien.”

Het goede nieuws is niet alleen een opluchting voor de organisatie maar vooral ook voor supporters en sponsoren. “de vragen die vanuit de supporters op me afkwamen waren soms vervelend maar wel begrijpelijk. Je zal maar sponsor of supporter zijn in de deze situatie. Wij zijn enorm dankbaar voor de onvoorwaardelijk steun die wij hebben ontvangen. Zonder deze groepen waren we niet geweest waar we nu zijn”. Er moet nog veel gebeuren maar dit is een goede stap naar een mooie toekomst. “We kunnen positief vooruit kijken. We zijn nog steeds in gesprek met meerdere investeerders, en die gesprekken lopen zeer goed. Daarbij helpt het natuurlijk dat de licentie nu veilig is gesteld. Wat ook helpt zijn de sportieve prestaties, daarvoor wil ik ook de staf en het gehele team complimenteren, mede dankzij deze prestatie kijken weer zeer positief naar de toekomst.”

Edwin Reijntjes sluit af met een dankwoord voor de gemeente. “Zonder de gemeente Den Haag was de goedkeuring van de begroting niet mogelijk geweest.”.