Waar de eerste selectie inmiddels al vier wedstrijden onderweg is in de Keuken Kampioen Divisie, speelde ADO Den Haag Onder 21 op zaterdag 28 augustus de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2021/2022. Het hoogste opleidingsteam van ADO Den Haag komt dit seizoen uit in Divisie 1 van de Onder 21-competitie. De wedstrijd werd gespeeld op het hoofdveld van De Aftrap en gewonnen met 2-1.

ADO Den Haag Onder 21 bestaat ook dit jaar weer uit talentvolle spelers die uiteindelijk de stap naar de hoofdmacht hopen te maken. In de competitie zullen zij het onder andere opnemen tegen de O21 elftallen van Feyenoord, Groningen, NAC, Almere City, NEC, Twente/Heracles en dus sc Heerenveen.

Na het vertrek van Virgilio Teixeira aan het einde van vorig seizoen, is met de komst van Henk de Zeeuw ook de staf weer compleet. De Zeeuw, die als veldtrainer de O21 zal gaan ondersteunen, is blij om terug te zijn bij ADO Den Haag: “Het grootste gedeelte van mijn ervaring als jeugdspeler heb ik bij Sparta opgedaan, maar ik ben eerder zowel als speler en als trainer actief geweest bij ADO Den Haag. Ik heb hier destijds ook mijn drie trainerslicenties mogen halen als trainer bij de Onder 15, Onder 16 en jong ADO Den Haag.” Henk de Zeeuw zal vanaf dit weekend naast hoofdtrainer a.i. Gerard van Ruitenburg in de dug-out plaatsnemen.  

hans onder 21

De staf van onze Onder 21 ziet als volgt uit;

Hoofdtrainer a.i.
Gerard van Ruitenburg

Assistent-trainers
Levi Swiebbe
Henk de Zeeuw

Assistent/spitsen-trainer
Rick Hoogendorp

Materiaalman
Angelo van Loenen

Fysio
Thom van der Spek