Voor de allerjongste fans van ADO Den Haag is er nu de mogelijkheid om te schitteren in ons geel-groene tenue én om tijdens een officieel persmoment een eerste ADO Den Haag Voetjebal contract te ondertekenen. Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan voor de vernieuwde module, die start op zaterdag 11 september 2021!

ADO Den Haag Voetjebal biedt de jongste fans van 2 tot en met 5 jaar de kans om wekelijks in het ADO Den Haag Voetjebal-tenue te schitteren. In een module van 10 Voetjeballessen van 45 minuten maak je op een leuke manier kennis met de sport en de voetbalbeleving bij ADO Den Haag. 

De lessen vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark, direct naast De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag. Uiteraard vragen we ook wat van de ouders, het gaat namelijk om een ouder-kind speelconcept waarbij samen meedoen een belangrijk onderdeel is!

In het seizoen 2021/2022 bieden we twee modules aan. De eerste module start op zaterdag 11 september 2021. De inschrijving voor deze eerste module is nu geopend. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

voetjebal01