Voor Ooievaarspashouders is het vanaf dinsdag 6 juli mogelijk om een nieuwe Seizoenkaart aan te schaffen met 50 procent korting. Gebruikmaken van deze korting kan eenvoudig via de volgende link.

De Ooievaarspas
Naar een concert of theater gaan of lekker baantjes trekken in het zwembad. Iedereen wil weleens lekker ontspannen. Maar wat als u niet zoveel te besteden heeft? Met een beperkt inkomen vallen de leuke extra's vaak als eerste af. Jammer, want dat hoeft helemaal niet! Met de Ooievaarspas krijgt u korting op allerlei leuke activiteiten, zoals cursussen, sport (ADO Den Haag bijvoorbeeld) en culturele uitjes. De Ooievaarspas is gratis voor inwoners uit Den Haag, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk met een laag inkomen. Je kunt de pas aanvragen voor jezelf en je gezinsleden via de Gemeente Den Haag.

Tarieven Seizoen 2021/2022
Benieuwd naar de reguliere tarieven voor het seizoen 2021/2022? Kijk dan snel op de tarievenkaart! Het is niet mogelijk om een Seizoenkaart met Ooievaarspas aan te kopen in combinatie met andere aanbiedingen.