Vanaf vrijdag 25 juni is het mogelijk om jouw Seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 te bestellen. Supporter zijn van ADO Den Haag was afgelopen jaar zeker niet altijd makkelijk. Toch staan we altijd achter ons ADO Den Haag. No Matter What!

Wat was het een moeilijk en uitzonderlijk jaar voor ons allemaal. Door de resultaten, de degradatie en het grote gemis van onze trouwe aanhang in het Cars Jeans Stadion was het een seizoen om snel te vergeten. Terugkijken heeft dan ook weinig zin; onszelf terugknokken is belangrijker!

Ondanks alles blijft ADO Den Haag voor altijd onze club. Vanwege al die prachtige herinneringen en onvergetelijke momenten, maar ook vanwege de saamhorigheid die wij steeds weer met elkaar waarmaken. We vallen, maar staan altijd weer op. En dat doen we samen. Omdat het onze club is. #NoMatterWhat!

 

btn scc

Compensatie bij wedstrijden zonder publiek
Natuurlijk beseffen wij ons dat er nog altijd onzekerheid heerst in aanloop naar het seizoen 2021/2022. Indien ADO Den Haag ook volgend seizoen gedwongen is om vanwege het coronavirus wedstrijden zonder publiek te moeten spelen, dan zal ADO Den Haag je aan het einde van het seizoen de mogelijkheid bieden om, per wedstrijd, 1/19 van je Seizoenkaart retour te ontvangen. Op deze manier hopen wij in ieder geval de overweging voor jou als Seizoenkaarthouder een stukje makkelijker te maken.

Heb je een Seizoenkaart? Verleng en kies nu! 
ADO Den Haag zal iedereen met een actieve Seizoenkaart persoonlijk informeren over de keuzes voor verlenging. Seizoenkaarthouders ontvangen namelijk een extra keuzemogelijkheid en kunnen ervoor kiezen om te investeren in sfeer of 20% korting te krijgen op de Seizoenkaart voor seizoen 2021/2022. Dus ben jij ook vorig seizoen onvoorwaardelijk achter ADO Den Haag blijven staan dan kun je nu inloggen via de persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving en jouw Seizoenkaart (actief) verlengen. Let op! Automatische verlenging is dit seizoen niet van toepassing. Log in, maak jouw keuze en verleng jouw Seizoenkaart. Seizoenkaarthouders die vorig jaar voor Full Support hebben gekozen ontvangen uiteraard ook dit seizoen weer een Gouden Seizoenkaart. 

Vaste zitplaatsen op vak S
Met ingang van het seizoen 2021/2022 zullen we op vak S vaste zitplaatsen aanbieden. Bij verschillende supporters en seizoenkaarthouders bestaat de wens om een vaste stoel aan te kunnen schaffen. Gedurende het seizoen 2021/2022 zal dit (als eerste proef) mogelijk zijn op vak S.

Familiepakket en Ooievaarspashouders
Ook het komende seizoen worden de Familiepakketten weer aangeboden. Dit pakket kan worden verzilverd door minimaal 1 volwassene en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Bij het Familiepakket krijg je extra voordelen zoals eenmalig EUR 50,- fanstoretegoed. Klik hier om het familiepakket te bestellen! Mocht je in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas en gebruik willen maken van de korting die daarop van toepassing is, op zeer korte termijn heb je de mogelijkheid om ook jouw Seizoenkaart te bestellen. Wij zullen hierover snel informeren.   

Betalingsmogelijkheden, tarieven en voorwaarden
Bestel je een Seizoenkaart dan zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar. De automatische incasso is daarbij niet langer een keuze maar dankzij een samenwerking met In3 behouden supporters de mogelijkheid om de Seizoenkaart in termijnen te betalen. Zoals de naam van onze partner al doet vermoeden kan gespreide betaling in drie termijnen. Kijk op In3.nl voor meer informatie.Voor een volledig overzicht van de tarieven klik je op adodenhaag.nl/tarieven. Heb je vragen over het bestellen van een Seizoenkaart of wil je meer lezen over de voorwaarden? Kijk dan op adodenhaag.nl/tickets/voorwaarden

Bestel nu jouw Seizoenkaart!
Veel wedstrijden van ADO Den Haag zullen volgend seizoen niet meer live op tv uitgezonden worden. Een extra reden om samen terug te keren naar het Cars Jeans Stadion en van de vrijdagavond ónze avond te maken! Bestel nu je Seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 eenvoudig via onderstaande button.

btn scc