Dinsdag 29 juni en woensdag 30 juni is de Fanstore van ADO Den Haag gesloten in verband met een inventarisatie. Op donderdag 1 juli zal de Fanstore bij het Cars Jeans Stadion zijn deuren weer openen voor publiek. Tevens worden de bestellingen vanaf dat moment weer verzonden.

Uiteraard blijft het tot die tijd wel gewoon mogelijk om bestellingen te plaatsen in de online Fanstore. Het is hierbij wel goed om rekening te houden met iets langere levertijden. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Foto maken wel mogelijk
Seizoenkaarthouders die dinsdag 29 juni langs willen komen voor het maken van een foto - voor het bezoeken van uitwedstrijden - kunnen daarvoor wel terecht in de Fanstore. Ook voor hen is het helaas niet mogelijk om producten aan te schaffen in de winkel.

Final Sale
Ook vanaf 1 juli kan er in de (online) Fanstore geprofiteerd worden van een superkorting! Op de allerlaatste thuistenues, uittenues, tweede uittenues, keeperstenues (shirts en shorts), trainingskleding en presentatiekleding is er fikse korting die oploopt tot maar liefst 70 procent! Grijp deze unieke kans en kom naar de winkel naast het Cars Jeans Stadion of plaats vandaag nog een bestelling in de online Fanstore!

Let op: de superkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, zoals de korting van een Seizoenkaart.