De nieuwe Fanstore van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion is op Koningsdag (dinsdag 27 april) gesloten, maar vanaf woensdag 28 april te bezoeken zonder afspraak. Dit is mogelijk dankzij de recente versoepelingen van het kabinet. Ook profiteer je in de winkel van mooie kortingen.

Openingstijden
De Fanstore is normaal gesproken van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur, met uitzondering van feestdagen. Op wedstrijddagen blijft de Fanstore voorlopig ook dicht.

Veel voordeel!
In de (online) Fanstore kan er nu geprofiteerd worden van superkorting! Op alle Errea-kleding (wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding) geldt een korting van 40 procent. Omdat de Fanstore weer zonder het maken van een afspraak open mag, krijgen klanten bij aankoop van twee of meer artikelen maar liefst 50 procent korting. Grijp deze unieke kans in de Fanstore bij het Cars Jeans Stadion of plaats vandaag nog een bestelling in de webshop!

Richtlijnen
In de Fanstore dient er uiteraard nog rekening te worden gehouden met de nog steeds geldende RIVM-richtlijnen en de mondkapjesplicht. Ook mogen er maximaal drie volwassenen op hetzelfde moment in de winkel aanwezig zijn. Ook kan er nog steeds alleen per pin betaald worden.