In de meivakantie is het voor enthousiaste jongens en meisjes mogelijk om deel te nemen aan één van de ADO Den Haag Voetbalkampen of het specifieke ADO Den Haag Keeperskamp. De activiteiten in de meivakantie worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar en vinden dagelijks plaats van 8.30 uur tot 14.30 uur. Schrijf je zoon of dochter snel in via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen!

Wat kunnen deelnemers verwachten? 
- Een speciaal ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue (shirt, broek en sokken)
- Skill Games uit FIFA 21 op het veld
- Gezonde tussendoortjes en drinken
- Gekwalificeerde jeugdtrainers
- ADO Den Haag Voetbalkampen-medaille

ADO Den Haag Voetbalkampen
Tijdens de voetbalkampen wordt er getraind op verschillende onderdelen. Zo staan er verschillende techniek-, partij- en afwerkvormen voor de deelnemers op het programma. Naast het trainingsgedeelte staat er onder meer een vernieuwde voetbalquiz voor de kinderen op het programma en mogen de nieuwste Skill Games op het veld natuurlijk niet ontbreken. De ADO Den Haag Voetbalkampen worden georganiseerd op Jeugdcomplex De Aftrap en bij RKDEO.

ADO Den Haag Keeperskampen
Keepers van 8 tot en met 12 jaar kunnen hun skills als doelman verder ontwikkelen tijdens het ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp bij RKDEO in Nootdorp. Voor enthousiaste keepers in de leeftijdscategorie 9 tot en met 17 jaar wordt er een specifiek ADO Den Haag Keeperskamp georganiseerd op het ADO Den Haag Jeugdcomplex De Aftrap.

Inschrijven
Wil jij deelnemen aan één van de activiteiten in de meivakantie? Aanmelden is mogelijk via www.adodenhaag.nl/voetbalkampen!

ado mei2021.2