Rook je al jaren, maar wil je eigenlijk graag stoppen? Dan kan ADO Den Haag je de helpende hand bieden. Wij geven onze rokende Seizoenkaarthouders namelijk de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het stoppen met roken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Aandacht voor gezondheid
ADO Den Haag staat voor een gezonde levensstijl, participatie, betrokkenheid en ontwikkeling. Aandacht voor de nadelen van roken past bij deze waarden. Helemaal nu ons Cars Jeans Stadion, net als alle andere stadions in Nederland, verplicht rookvrij moet worden. Bekend is dat veel rokers eigenlijk wel willen stoppen omdat het veel geld kost, ze gezonder willen leven en er op steeds minder plekken gerookt mag roken. Maar hoe doe je dat precies? Als stoppen zo eenvoudig was, dan had je dat misschien al wel gedaan. 

Bewezen effectieve training
Wij bieden onze Seizoenkaarthouders de mogelijkheid om gratis een ‘stoppen met roken-training’ te volgen volgens de methode van Allen Carr’s Easyway. Dit is een online training van slechts 4 uur, die wereldwijd in ruim 50 landen wordt ingezet. Het is een bewezen effectieve training; met behulp van deze methode zijn namelijk al ruim 30 miljoen mensen gestopt met roken. Tijdens de training rook je aanvankelijk gewoon door, maar aan het einde van de training druk je je laatste sigaret uit. 

Doe ook mee!
De online training vindt plaats op vrijdag 16 april 2021 van 13.30 tot 17.30 uur. Als je jezelf inschrijft, dan krijg je een inlogcode waarmee je thuis of waar je maar wilt de training kan volgen. Zorgverzekeraars Menzis, Anderzorg, HEMA en PMA vergoeden de training vanuit de basisverzekering, zonder dat dit invloed heeft op je eigen risico. Ben je niet verzekerd voor de training, dan financiert Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij jouw deelname. Let op: ADO Den Haag kan een beperkt aantal plekken financieren, dus schrijf je snel in, want vol is vol! 

Seizoenkaarthouders kunnen zich hier inschrijven. 

Meer informatie over de stoppen met roken-training vind je op allencarr.nl