Dick Kramer, voormalig lid van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag, is vorige week overleden op de leeftijd van 76 jaar. Hij was lid van de RvC van 1 oktober 2007 tot en met 14 juli 2008.

Naast zijn RvC-lidmaatschap in een voor ADO Den Haag financieel moeilijke periode, was Kramer voor de club betrokken als bestuurslid van de Stichting Bevordering Topvoetbal Den Haag en de Stichting Voor de Stad, voor de club. Deze stichtingen zetten zich vooral in voor het werven van sponsors en financiën voor de club. De laatste jaren was hij bij diverse thuiswedstrijden van ADO Den Haag present.

De grootste bekendheid verwierf Kramer als cricketer en voetballer van Quick. Op 15-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor het hoogste cricketelftal van Quick en drie jaar later volgde zijn debuut voor het voetbalkeurkorps van de Haantjes. In de jaren zestig vierde Kramer bij Quick diverse titels. Hij vervulde tevens diverse bestuurs- en andere kaderfuncties bij deze club. Verder maakte hij onder meer diverse jaren deel uit van de commissie van beroep van de KNVB Afdeling ’s-Gravenhage.

ADO Den Haag dankt Dick voor alles wat hij voor de club en de sport heeft gedaan en betekend. Ons medeleven gaat uit naar zijn nabestaanden, die wij alle sterkte toewensen.

Bovenstaande afbeelding betreft een actiefoto van Dick Kramer (links) als voetballer van Quick.