Na het succes van de eerder geintroduceerde mondkapjes is er wederom een nieuw ADO Den Haag Mondkapje beschikbaar. De nieuwe mondkapjes, voorzien van een goud clublogo, zijn vanaf nu verkrijgbaar in zowel de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion als in de webshop en kosten 8,95 euro per stuk. In de Fanshop is het alleen mogelijk om per pin te betalen.

Specificaties
Het nieuwe ADO Den Haag mondkapje is zwart gekleurd en voorzien van een goud clublogo. Het mondkapje bevat een verbeterde kwaliteit, waardoor de prijs is vastgesteld op 8,95 euro. Wees er snel bij, want het betreft een Limited Edition. Het mondkapje is beschikbaar in de maten S en M. 

Het ADO Den Haag Mondkapje
Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen is het in bepaalde situaties verplicht of wenselijk om een mondkapje te dragen. Voor deze gelegenheden heeft ADO Den Haag deze speciale mondkapjes laten ontwerpen. Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind. Daarom is het dragen hiervan ook verplicht gemaakt in het openbaar vervoer. Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt wordt.

De mondkapjes zijn gemaakt van microvezel en daardoor ademend, sneldrogend en zeer absorberend. Het materiaal is OEKO-TEX® 100-gecertificeerd, wat betekent dat de stof hypoallergeen is en de huid niet irriteert. Je kunt de mondkapjes tot 60°C in de wasmachine wassen en hergebruiken.

Let op: dit zijn geen medische mondkapjes. We raden daarom aan deze mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken.