Na het succes van zowel het geel-groene als het zwarte mondkapje introduceerde ADO Den Haag afgelopen week ook het zwarte mondkapje dat door de spelers en staf wordt gedragen. De nieuwe mondkapjes, voorzien van een witte ooievaar, zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan en hierdoor volledig uitverkocht.

Het ADO Den Haag Mondkapje
Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen is het in bepaalde situaties verplicht of wenselijk om een mondkapje te dragen. Voor deze gelegenheden heeft ADO Den Haag deze speciale mondkapjes laten ontwerpen.

Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind. Daarom is het dragen hiervan ook verplicht gemaakt in het openbaar vervoer. Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt wordt. De ADO Den Haag Mondkapjes zijn geen medisch product en dienen geheel over de neus, mond en kin te worden gedragen. Daarnaast mag het mondkapje alleen door jezelf worden gebruikt en dien je uiteraard niet in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het coronavirus of symptomen daarvan hebben.

200731llu2970