Met genoegen heeft ADO Den Haag dinsdag de vriendschappelijke interland tussen Mexico en Algerije in het Cars Jeans Stadion gefaciliteerd. Uniek voor onze club is dat de wedstrijd, mede dankzij de opbouw van veel extra cameraposities en aanvullende LED-boarding, wereldwijd voor verschillende uitzendgemachtigden in beeld werd gebracht. Het affiche was dan ook rechtstreeks te volgen in meerdere landen en trok alleen in Mexico en de Verenigde Staten al respectievelijk twee miljoen en één miljoen kijkers.

Mexico en Algerije maakten er dinsdag een spannende en intensieve wedstrijd van in het Cars Jeans Stadion. De Mexicanen kwamen op voorsprong dankzij een subtiel stiftje van Jesús Corona, maar de stand werd daarna omgebogen. Door een pegel van Ismaël Bennacer en een behendige goal van Riyad Mahrez werd het 1-2. Uiteindelijk gingen de landen met een gelijkspel naar huis, omdat Diego Lainez via de paal nog tot scoren kwam.

Het was niet de eerste keer dat er interlandvoetbal in Den Haag werd gespeeld. Ook in het Cars Jeans Stadion was het al eens raak. Dat gebeurde voor het laatste op 29 maart 2011; toen werden de Zuid-Amerikaanse onderonsjes Colombia-Chili en Ecuador-Peru in het stadion gespeeld.

Het mogelijk maken van de interland tussen Mexico en Algerije in het Cars Jeans Stadion is in opdracht gedaan van Muy Manero. ADO Den Haag bedankt het sportmarketingbureau en de match-agent voor het gestelde vertrouwen.