Onlangs werd de Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag - 2021 gepresenteerd. De groot-formaat kalender (42 x 59,4 cm) is een project van Kick uitgevers en bevat dertien iconische foto’s van een aantal memorabele hoogtepunten uit de ruim 115-jarige geschiedenis van onze mooie club. Het item is per direct te pre-orderen. 

Alle foto’s op de kalender, die in de derde week van november zal verschijnen, zijn in kleur afgebeeld. De foto’s uit de oude doos zijn veelal ingekleurd, iets wat tegenwoordig steeds vaker gebeurt. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt. Behalve voor ADO Den Haag produceert Kick dit seizoen ook historische kalenders van vijf andere clubs en Oranje, met het voornemen om er een traditie van te maken en ieder jaar met een nieuwe editie te komen. 

De Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag - 2021 kost 24,95 euro en is vanaf dinsdag te bestellen via deze link. Als je vóór 28 oktober bestelt, dan wordt je naam in de kalender opgenomen onder de kop ‘Wij zijn ADO Den Haag’. Vanaf 25 november kan de door jou bestelde kalender worden afgehaald in de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion.

kalender5

Vanzelfsprekend staat Aad Mansveld op de openingsplaat van de Nostalgische voetbalkalender ADO Den Haag - 2021. Op de prachtige foto is hij in duel met Spartaan Hans Eijkenbroek tijdens Sparta - ADO van 13 december 1970. Ook is er onder meer plek voor een elftalfoto van de kampioensploeg van ADO in De Kuip, een in 1949 gemaakte foto van 12-voudig international Theo Timmermans in zijn Haagse achtertuin en de onvergetelijke Carol Schuurman met zijn twee goals tegen Feyenoord (6-3 winst) in 1957. Verder komen er uiteraard tal van schitterende clubmensen voorbij. 

Aan de kalender van KICK werd meegewerkt door de in dit métier gespecialiseerde Jakob Lagerweij, alsmede door de eveneens in dit werk gespecialiseerde Russin Julia Yulhen Ukolova.

kalender2

kalender3

kalender4