Ondanks de aangescherpte coronaregels is de Fanshop van ADO Den Haag de komende drie weken gewoon geopend op de reguliere openingstijden. Wel geldt er in de winkel een mondkapjesplicht en mogen er maximaal drie bezoekers op het hetzelfde moment binnen zijn. Daarnaast is er in zowel de winkel als online Fanshop sprake van een superkorting op diverse artikelen!

Superkorting!
In de (online) Fanshop kan er vanaf heden geprofiteerd worden van superkorting! Bij sommige artikelen loopt de korting op tot meer dan 50 procent! Grijp deze unieke kans en kom naar de winkel bij het Cars Jeans Stadion of plaats vandaag nog een bestelling in de webshop! Daarnaast zijn de verzend- en handlingskosten met een euro verlaagd en bedragen deze nu 5,95 euro. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Aandacht voor de richtlijnen
Wel is er nu, los van de overige RIVM-richtlijnen, sprake van een mondkapjesplicht in de winkel. Ook mogen er maximaal drie bezoekers op hetzelfde moment in de Fanshop aanwezig zijn. Let op: er kan alleen per pin betaald worden.

shopregels