Het was zaterdag een drukte van jewelste rondom het Cars Jeans Stadion. Niet vanwege een thuiswedstrijd van ADO Den Haag, maar omdat de nieuwe kledinglijn voor het seizoen 2020/2021 in de verkoop ging. Het was tijdens een speciaal georganiseerde drive-thru het eerste moment voor supporters om het nieuwe wedstrijdtenue aan te schaffen.

Al geruime tijd voor de start van de drive-thru stonden er al enkele tientallen auto’s te wachten bij de ingang. Om 12.00 uur werd het geduld van deze fanatieke supporters beloond met het geven van het officiële startsein en konden de eerste supporters hun bestelling doorgeven bij de entree. Inmiddels stroomden de auto’s, motorrijders en zelfs fietsers binnen en was er sprake van serieuze filevorming bij het stadion.

img 7721

Het maakte de mensen die waren afgereisd naar de drive-thru weinig uit. Het belangrijkste voor hen was immers het in bezit komen van het nieuwe tenue van ADO Den Haag. Zo waren er zelfs twee supporters helemaal vanuit hun vakantieadres - op de grens bij Duitsland - terug naar Den Haag gereden om het nieuwe uitshirt te scoren. Ze hadden het er naar eigen zeggen graag voor over.

Na het doorgeven en afrekenen van de bestelling werd een route afgelegd op het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion, waarbij er vermaak was voor jong en oud. Zo zorgde DJ Louis voor een gezellig muziekje en mochten kinderen Fansupport meehelpen een groot spandoek te maken.

img 7746

Op de rest van de route kwamen bezoekers onder anderen mascotte Storky tegen, waarmee kinderen op de foto konden, en waren er, onder leiding van ADO Den Haag in de Maatschappij, prachtige prijzen te verdienen bij het Rad van Fortuin. De hoofdprijs - een dagje rijden in een BMW-cabrio - was er al snel uit, maar gelukkig waren er nog voldoende andere mooie prijzen te winnen.

Prijs of geen prijs, iedereen ging uiteindelijk naar huis met een gezond Westlands pakketje - aangeboden door partners Looije Verpakkingen en Venéco - met daarin het nodige groente en fruit. Maar voordat echt huiswaarts kon worden gekeerd werd uiteraard nog de bestelling van de kledinglijn afgehaald bij de finish van de drive-thru.

img 7767

De tenues en de rest van de nieuwe kleding zijn vanaf dinsdag 4 augustus ook verkrijgbaar in de Fanshop bij het Cars Jeans Stadion. Op die dag worden ook de bestellingen, die de afgelopen dagen via de webshop zijn binnengekomen, verwerkt en verzonden.

 

Fotoalbum (niet zichtbaar in app)