Het ADO Den Haag barbecueschort blijkt een enorm succes te zijn. In de afgelopen dagen is er een ware run ontstaan op deze musthave waardoor ze al snel waren uitverkocht. Maar niet getreurd, donderdag komen er weer nieuwe schorten binnen. Bestel hem nu alvast in de webshop voor slechts 17,50 euro en het pakketje wordt dan vrijdag verstuurd zodat het op tijd is voor Vaderdag!

Uitverkoop
Voor nog vele andere leuke vaderdagcadeaus kan je profiteren van de uitverkoop in onze Fanshop! Op de allerlaatste thuistenues, uittenues, tweede uittenues en keeperstenues (shirts en shorts) is er fikse korting die oploopt tot meer dan 50 procent! Grijp deze unieke kans en kom naar de winkel bij het Cars Jeans Stadion of plaats vandaag nog een bestelling in de online Fanshop!

Let op: de superkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, zoals de korting van een Seizoenkaart.

Aandacht voor de richtlijnen
Bezoekers van de Fanshop dienen zich uiteraard aan de afgesproken richtlijnen, die door het RIVM zijn opgesteld, te houden. Zo mogen er niet meer dan drie klanten tegelijkertijd in de shop aanwezig zijn en dient iedereen minimaal anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Tevens vragen we klanten om zoveel mogelijk per pin te betalen in de winkel.

shopregels