Aanstaande zaterdag, 5 maart, bent u zoals altijd weer van harte welkom op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag. Op de B2 (in India) en de D1 (vrije zaterdag) na, spelen alle andere jeugdelftallen hun competitiewedstrijden op eigen veld in het Zuiderpark, dus u kunt dit keer wel heel veel wedstrijden bekijken.

Aan elke wedstrijd zit wel een mooi verhaal. ADO Den Haag D2 speelt een echte “topper” tegen Quick Boys D1. ADO Den Haag staat op de eerste plaats met 6 punten voorsprong op de bezoekers. Een overwinning van de thuisploeg zal het kampioenschap, en promotie naar de 2e divisie, erg dichtbij brengen. Om dezelfde tijd zal ADO Den Haag C2 het opnemen tegen AZ C2. Na 3 uitwedstrijden gewonnen te hebben tegen Ajax, Feyenoord en NEC/FC Oss hoopt de C2 nu ook thuis de overwinning te pakken en zo koploper te worden in de voorjaarscompetitie van de sterkste C2 elftallen van Nederland. ADO Den Haag C1 zal zijn degens kruisen met MVV C1. Na een goede wedstrijd vorige week tegen Feyenoord C1 (0-0) zal men nu op zoek zijn naar de overwinning tegen de onderste op de ranglijst.

Om 14.30 uur wacht het mooie slot van de middag. Op veld 2 zal ADO Den Haag B1 het opnemen tegen FC Twente B1. De B1 won knap de uitwedstrijd van FC Utrecht B1 en zal dus ook nu jagen op een overwinning. Op veld 1 zal ADO Den Haag A1 aantreden tegen Ajax A1. Beide elftallen maken er elk jaar weer een interessante wedstrijd van. Helaas is het verschil op de ranglijst erg groot. ADO Den Haag staat laatste en Ajax bezet de koppositie. Toch heeft ADO Den Haag A1 vertrouwen in een goede afloop, immers werden de laatste twee competitieduels gewonnen van Vitesse/AGOVV A1 en Feyenoord A1. Hieronder volgt nog het volledige programma:

Programma jeugdopleiding zaterdag 5 maart:

ADO Den Haag A1 – Ajax A1 aanvang 14.30 uur
ADO Den Haag B1 – FC Twente B1 aanvang 14.30 uur
ADO Den Haag C1 – MVV C1 aanvang: 12.30 uur
ADO Den Haag C2 – AZ C2 aanvang: 10.30 uur
ADO Den Haag D2 – Quick Boys D1 aanvang: 10.30 uur