ADO Den Haag heeft per direct een Commercieel Directeur aangesteld. Gert-Jan Bunt (52) is op maandag 2 maart in deze functie gestart bij de club. Bunt vormt samen met Algemeen Directeur Mohammed Hamdi en Financieel Directeur Jachin Wildemans de directie van ADO Den Haag.

Bunt is een man met veel commerciële en bestuurlijke bagage. De inwoner van Maassluis was meer dan 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlenging en bekleedde bij zowel Nationale-Nederlanden als ASR meerdere directie- en managementposities. De nieuwe Commercieel Directeur van ADO Den Haag heeft tevens een duidelijke voetbalachtergrond. Zo is hij al meer dan elf jaar voorzitter van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis.

“Dit is een uniek moment voor mij”, reageert Bunt op zijn komst naar het Cars Jeans Stadion. “Het is een langgekoesterde wens van mij om fulltime in de voetballerij werkzaam te zijn, omdat voetbal echt mijn passie is. ADO Den Haag is een fantastische club met veel potentie, uit een unieke en grote stad. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn nieuwe collega’s en de relaties van de club, mee te bouwen aan een mooie en stabiele toekomst voor de club. Wat dat betreft spreekt de toekomstvisie van de club mij absoluut aan.”

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi is verheugd met de aanstelling van Bunt: ”We waren al een tijdje op zoek naar een Commercieel Directeur en zijn blij dat deze positie nu door Gert-Jan ingevuld wordt. Met zijn ervaring, persoonlijkheid en bevlogenheid zijn we ervan overtuigd dat onze club op commercieel vlak een volgende stap kan zetten. Het is ook belangrijk dat de directie nu verder ingevuld is.”

gertjanbunt2