Met trots kan het Cars Jeans Stadion zichzelf een STER-locatie noemen. Dit predicaat is op de thuishaven van ADO Den Haag geplakt, omdat het stadion als evenementenlocatie een uitstekende reviewscore geniet bij het gerenommeerde MeetingReview.

Het Cars Jeans Stadion staat op een gemiddelde reviewscore van een 9,2, wat onderstreept dat de ervaringen van de gasten doorgaans zeer positief zijn. Als een evenementenlocatie minimaal een 8,0 als gemiddelde cijfer heeft staan, wordt er gesproken van een STER-locatie. Daar zit onze locatie aan Haags Kwartier 55 dus zelfs nog ruim boven.

Natuurlijk is het Cars Jeans Stadion zeventien dagen per seizoen het strijdtoneel van een wedstrijd van ADO Den Haag, maar per seizoen is het stadion ook op 348 dagen een evenementenlocatie. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden omtrent Hospitality & Events in het Cars Jeans Stadion.

 

Ook finalist Nationale Meeting Award
Het Cars Jeans Stadion is ook nog eens door naar de finale van de vijfde editie van de Nationale Meeting Award 2020 in de categorie XXL. In deze eindstrijd maken nog tien locaties kans op de titel van beste meeting- en eventlocatie. Op 16 maart wordt de uitslag bekendgemaakt.

De finale is de derde ronde van de uitverkiezing met in totaal een recordaantal van 1.308 voorgedragen locaties. Deze laatste ronde staat in het teken van een jurybeoordeling.

finalist site