Aanstaande zondagochtend 20 februari, voorafgaand aan de topwedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord, zal er in het MFC/Supportershome een evenement worden georganiseerd voor alle ADO Den Haag supporters die dit jaar weer voetbalplaatjes sparen, van 0 tot 100 jaar waarschijnlijk dus.

Vanaf 10.00 uur zullen de deuren van het Supportershome open gaan en kunnen alle verzamelaars van de AH Voetbalplaatjes hier terecht voor het ruilen van hun dubbele plaatjes tegen de plaatjes die al weken lang gezocht worden.

Van het filiaal van Albert Heijn in winkelcentrum Leidschenveen zijn er voor de eerste 60 kinderen 10 extra pakjes met kaartjes beschikbaar gesteld. Tevens krijgen alle kinderen die langskomen een lekker pakje limonade aangeboden van dit Albert Heijnfiliaal.

Dus zoek je nog plaatjes of heb je veel dubbelen voor je medesupporters? Kom dan voor de wedstrijd naar het MFC/Supportershome aanstaande zondag en grijp deze buitenkans; maak je verzameling compleet!

(Ps kinderen van de Kidsclub van Feyenoord die naar ADO Den Haag komen om met hun helden mee te lopen het veld op, zijn natuurlijk ook van harte welkom in ons mooie supportershome om hun laatste kaartjes te scoren!)