Eindelijk winst voor ADO Den Haag A1. ADO Den Haag A1 heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. In Arnhem werd Vitesse/GOVV A1 met 2—4 verslagen. ADO Den Haag D1 en D2 wonnen hun uitwedstrijden tegen AFC en Forum Sport met 1-3. De overige wedstrijden werden afgelast.

Vitesse/AGOVV A1 – ADO Den Haag A1 2 – 4
De eerste helft was slordig van beide kanten met een aantal fouten. In de 6e minuut profiteerde Vitesse/AGOVV als eerste door de 1-0 te scoren na een ongelukkige glijpartij. ADO Den Haag pakte het goed op en in de 9e minuut scoorde Robin de Hey uit de rebound van een corner 1-1. Weer enkel minuten later kreeg ADO Den Haag weer een corner die kort genomen werd waardoor Adil Tihouna kon voorzetten en Steven Sanchez Angulo ADO Den Haag op een 1-2 voorsprong zette.

ADO Den Haag kon helaas niet lang van de voorsprong genieten en na 20 minuten kon de spits van Vitesse/AGOVV een voorzet tussen 2 ADO Den Haag verdedigers binnen schieten. Hierna kregen beide teams nog enkele kansen, maar tot scoren kwamen beide teams voor de rust niet meer. Het belangrijkste moment voor de rust was Tom Broekhuizen zijn 2e gele kaart ontving, waardoor ADO Den Haag de 2e helft met 10 man verder moest. In de 2e helft was ADO Den Haag sterker dan Vitesse/AGOVV na een tactische omzetting in de rust. De ingevallen Thomas Verheijdt was enkele keren gevaarlijk voordat hij inde 68e minuut ADO Den Haag op een verdiende voorsprong bracht na en pass van Ricardo Samoender.

Vitesse/AGOVV kon geen slotoffensief inzetten, het was zelfs ADO Den Haag dat terecht in blessuretijd de eindstand op 2-4 bracht na een benutte penalty van Ricardo Samoender. Een verdiende zege voor ADO Den Haag dat nu het merendeel van de geblesseerde spelers weer fit is vol voor de handhaving in de Eredivisie kan gaan.

Scheidsrechter: De heer C. Onstenk

Opstelling: Murat Ozcan, Mike van Toor (33e Serginhio Hynes), Ricardo Samoender, Mart Spierdijk (56e Steve van Kesteren), Justin Lopes, Tom Broekhuizen, Robin de Hey, Adil Tihouna, Jaoud Essanoussi (28e Adil Akanioui / 46e Thomas Verheijdt), Hicham Faik, Steven Sanchez Angulo.

ADO Den Haag B1 – VA FC Twente B1 Afgelast
ADO Den Haag B2 – DHC B1 Afgelast
ADO Den Haag B2 – DSO B1 3 – 0 (oefenwedstrijd)
ADO Den Haag C1 – Toernooi in Riga
ADO Den Haag C2 – Sparta R. C2 Afgelast
ADO Den Haag C2 – SEV C1 18 – 0 (oefenwedstrijd)

AFC D1 – ADO Den Haag D1
Tijdens de eerste helft ging het gelijk op. De wedstrijd werd voornamelijk uitgevochten op het middenveld. Halverwege de eerste helft begon ADO Den Haag goed te voetballen. Vlak voor rust probeerde Harvey Johnson een keer op doel te schieten. Ondanks dat hij de bal verkeerd raakte kwam de bal wel tussen de 2 palen terecht. AFC begon in de 2e helft ADO Den Haag goed onder druk te zetten. AFC probeerde op te bouwen, maar doordat ADO Den Haag goed druk zette kreeg Thijs Lemmerzaal de bal. Hij werd vervolgens onderuit gehaald in het strafschopgebied.

Penalty voor ADO. Darren Sidoel nam de penalty voor zijn rekening. Hij schoot de bal onberispelijk in de linker hoek waardoor het 0-2 voor ADO Den Haag werd. AFC ging alles of niets spelen en kreeg een aantal kansen. Halverwege de 2e helft kreeg AFC een corner toegekend. Jurrian Jouvenaar stompte de bal weg, deze kwam in de voeten van een speler van AFC. Hij schoot de bal op doel, maar Gijs Hebing kopte de bal net voor de lijn weg. Het werd onrustig en daardoor kwam de bal weer bij AFC terecht. Via een schot van afstand kwam AFC op 1-2. AFC geloofde in de gelijkmaker en bleef druk zetten. Na een snelle uitbraak door de heel goed spelende Vincento Pesoal die 2 spelers van AFC passeerde kwam de bal bij Yani Bouras terecht. Hij schoot de 1-3 beheerst in hetgeen de eindstand was..

Forum Sport D1 – ADO Den Haag D2 1 – 3
ADO Den Haag begoed aan de wedstrijd en na 2 min kregen wij al een strafschop,die hard op de paal kwam en verder niets op leverde. Forum Sport kreeg in de eerste helft 3 kansen waar van er een benut werd. ADO Den Haag probeerde het wel maar kwam niet tot scoren.De tweede helft ging ADO Den Haag weer goed van start en na 2 min kregen wij een vrijen trap die door Pascal Struijk prachtig werd in geschoten 1-1.ADO Den Haag bleef drukken en uit een corner van Mike Bavelaar was het Lance Duijvestijn die de 1-2.De durk bleef goed op de tegenstander en met een solo was het Lorenzo Seymonson die de eind stand op 1-3 zettenee verdeinde overwinning voor ADO Den Haag.