Bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen ontstonden er lange wachtrijen voor de ingang van de Haaglandentribune. Helaas kreeg een aantal supporters een foutmelding bij het scannen van hun toegangsbewijs, hetgeen naast de wachtrijen ook heeft geleid tot onrust.

ADO Den Haag heeft de afgelopen week uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaken van de ontstane situatie en heeft hierbij de reacties van de supporters ook als input gebruikt. De club garandeert dat alles in het werk gesteld wordt om een dergelijke situatie bij de komende wedstrijden in het Cars Jeans Stadion te voorkomen.

Supporters kunnen hierbij ook helpen:
- Zorg dat je Seizoenkaart betaald is (Seizoenkaarthouders die nog niet betaald hebben, hebben hier per e-mail bericht over ontvangen).
- Zorg dat je de juiste Seizoenkaart bij je hebt (kijk of het barcodenummer op je Seizoenkaart matcht met het barcodenummer in MijnADODenHaag).
- Indien je een e-ticket hebt, zorg dan dat je deze uitgeprint meeneemt. Het is niet mogelijk om vanaf een smartphone te scannen.

Seizoenkaarthouders nemen gratis iemand mee
Bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam van zaterdag (18.30 uur) kunnen Seizoenkaarthouders gratis iemand meenemen. Dit kan middels een e-ticket welke uitsluitend te krijgen is via e-ticketing en dus niet aan de stadionkassa.
LET OP: de e-tickets dienen dus uitgeprint meegenomen te worden!