De samenwerking tussen ADO Den Haag en Venéco krijgt een hele nieuwe dimensie. Venéco groeit uit van mouwsponsor tot rugsponsor en gaat de club ondersteunen bij ‘het nieuwe werken’. Wilbert Nederpelt (Algemeen Directeur Venéco) en Mattijs Manders (Algemeen Directeur ADO Den Haag) tekenden met plezier het contract dat dit tot medio 2022 vastlegt.

De samenwerking tussen ADO Den Haag en Venéco gaat al jaren terug. In 1998 begon het ICT-bedrijf met een reclamebord bij de club, 3,5 jaar geleden betrok het een fraaie Sky Lounge en sindsdien siert het ook de mouw van het shirt. “Als je kijkt waar we inmiddels staan en wat we allemaal mogen doen, dan zijn wij daar écht trots op”, glimlacht Nederpelt. “Dit is een mooie stap, waarmee we de band met de club nog verder aanhalen. We doen al jaren veel werk voor elkaar. Het is mooi dat we de kantoororganisatie van ADO Den Haag nu ook mogen begeleiden naar een volledige online werkomgeving, ook wel ‘het nieuwe werken’ genoemd. Dat zorgt, tezamen met de zichtbaarheid van ons bedrijf op de rug van de ADO Den Haag-spelers, voor een toekomstbestendige, nieuwe dimensie in onze relatie.” 

Nederpelt heeft, zoals hij zelf zegt, ‘een warme relatie’ met ADO Den Haag. “Het is mooi om te zien hoe de club elke dag het maximale uit zichzelf probeert te halen. Daar herkennen wij ons als bedrijf in. Venéco is een speler in de ‘ICT-Eredivisie’; ook wij mogen graag regelmatig voor een uitschieter zorgen. Hiernaast hechten wij, net als ADO Den Haag, ook waarde aan een warme band met onze relaties”, vervolgt hij. “Daarom kozen we enkele jaren geleden al bewust voor een langdurige samenwerking als strategisch partner. Het is echt geweldig om nu ook rugsponsor te worden.”

Namens ADO Den Haag laat Mattijs Manders weten eveneens zeer verheugd te zijn met de geïntensiveerde samenwerking. “Venéco is een zeer professionele en ervaren organisatie, die de afgelopen jaren in hun samenwerking met ons elke dag liet zien hoeveel kennis en kunde ze in huis hebben. Deze mooie vervolgstap is ook een teken van vertrouwen en commitment van hun kant. Wij zijn er dan ook trots op dat een strategisch partner als Venéco zich voor minimaal nog eens drie jaar als rugsponsor aan onze club verbindt.”

Venéco 25 jaar!

Venéco is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. De ICT-organisatie zag in 1995 het levenslicht in Honselersdijk en is inmiddels doorgegroeid tot een bedrijf met 70 medewerkers. Venéco loopt voorop in innovatie en helpt en begeleidt klanten op het gebied van belangrijke ICT-thema’s als cloud, cybercrime, cyberveiligheid, nieuwe vormen van samenwerken en kennisdelen, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en groene ICT. Waar vroeger de hardware en software meer centraal stonden, ligt de focus inmiddels grotendeels op de begeleiding van relaties in een rendabele, efficiënte en veilige ICT-omgeving.

Op bovenstaande foto tekenen Wilbert Nederpelt (links) en Mattijs Manders (rechts) het contract.

Venéco has got our back!