In samenwerking met hoofdsponsor Cars Jeans heeft de Fanshop van ADO Den Haag een mooie kledinglijn uitgebracht. Staat de kleding jou net zo goed als het Lex Immers staat? Kom snel naar de winkel bij het Cars Jeans Stadion of neem een kijkje in onze webshop!

Met drie verschillende stijlen maak jij de blits op straat! Om te beginnen met de grijs-zwarte kledingset, die bestaat uit een mooi vest met een capuchon, een T-shirt en een bijpassende short. Speciaal ontworpen voor de √©chte ADO Den Haag-fan! Het vest heb je al voor slechts 39,99 euro in huis, het T-shirt en de short zijn al voor respectievelijk 19,99 euro en 29,99 euro verkrijgbaar.

jack1

Ook een must-have is het zwarte T-shirt met daarop de naam, het logo en het oprichtingsjaar van ADO Den Haag. En niet te vergeten: de Haagse ooievaar op de zijkant van de rug (zie website)! Dit shirt is vanaf 22,99 euro verkrijgbaar en kan ook compleet worden gemaakt met een bijpassende short (29,99 euro).

shirt zwart

Deze mooie variant van het T-shirt en de short hebben we niet alleen in het zwart, maar ook in het blauw. Met dezelfde prijzen. Een ideaal setje om met trots te dragen in de zomer!

shirt blauw