ADO Den Haag hield dinsdagavond 4 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. De bijeenkomst werd bezocht door vele relaties en sponsors van de clubs, vele gemeentes uit de regio stuurden ook afgevaardigden zoals een aantal wethouders. Samen met bijvoorbeeld medewerkers, oud-spelers, HFC-ers en vrijwilligers zorgden zij voor een mooi bont gezelschap.

Directievoorzitter Dick Vierling heette iedereen welkom en opende na de speeches van Henk Jagersma (voorzitter Raad van Commissarissen) en Gerrit Gerritsen (voorzitter Business to Business ADO Den Haag) het winterse stamppotten buffet.
De beide selecties, zowel van de mannen als de vrouwen, waren uiteraard aanwezig. Zij werden net als alle gasten in de centrale hal opgevangen door een uitgebreid ontvangstcomité van bestuurders van ADO Den Haag. De spelers hadden voorafgaande aan deze receptie gezellig met een paar honderd Seizoen Club Card houders bijgepraat in het Multifunctioneel Centrum. Voor het eerst werd deze extra nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd, tot grote tevredenheid van zowel de spelers en trainers als de aanwezige supporters.

Henk Jagersma tijdens zijn speech waarin hij vooral sprak over de stijgende lijn waarin de club zich bevindt. De club en de ploeg blijven beiden niet op hun lauweren rusten en hebben zich weer nieuwe doelen gesteld. Voor het team is dat het linkerrijtje. Voor de gehele organisatie is er een nieuw beleidsplan tot 2015, waarin het streven een stabiele middenmoter te worden in de Eredivisie op alle niveaus staat uitgewerkt. U vindt dit beleidsplan op deze website.



De Businessclub was druk en gezellig.

Aad van der Hoorn van Heineken/Amstel won een mooie prijs. The Hague Jazz deed twee passepartoutkaarten voor het festival in juni cadeau. Alle bezoekers konden het nieuwe `smoelenboek` van de businessclub meenemen en in één exemplaar zaten deze kaarten. Aad, hier geflankeerd door Karen Veldhoven en Irene Bol van ADO Den Haag, was blij verrast.