Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, op zondag 28 april tegen Willem II, zal ADO Den Haag weer stil staan bij een ieder die ons het afgelopen seizoen ontvallen is. Dit zullen we traditiegetrouw doen door voor de wedstrijd een minuut te applaudisseren. Net als voorgaande jaren willen we tijdens deze minuut ook op de grote schermen foto’s laten zien van fans en/of andere betrokkenen bij ADO Den Haag die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Om iedereen de kans te bieden om een overledene op deze manier te herdenken, stellen wij al onze fans in de gelegenheid om een foto in te sturen.

Wilt u een overledene op deze manier eren? Stuur dan de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

  • Foto overledene
  • Naam overledene
  • Datum overleden
  • Band met ADO Den Haag van overledene

Het liefst ontvangen wij foto’s van redelijk hoge kwaliteit. Op die manier is de kans dat wij de foto kunnen plaatsen het grootst.

Let op: de uiterste datum om de foto in te sturen is woensdag 24 april!

Voorwaarden: - ADO Den Haag behoudt zich het recht voor om foto’s niet te plaatsen – Door het insturen van de foto geeft u toestemming om deze foto te tonen op de videowalls in het stadion en geeft u aan dat de familie van de overledene ook toestemming geeft voor het plaatsen van de foto - Het kan zijn dat foto’s niet worden geplaatst omdat de kwaliteit van de foto niet goed genoeg is – Ingestuurde foto’s worden behandeld op volgorde van binnenkomst.