Op woensdag 27 februari was het weer tijd voor de inmiddels traditionele Meet&Greet voor de winnaars van de VriendenLoterij. Net als voorgaande jaren kregen deze winnaars, 41 stuks om precies te zijn, de kans om de spelers van ADO Den Haag van dichtbij mee te maken. Onder het genot van een smakelijke lunch maakten de winnaars een praatje met de spelers en stafleden.

vriendenloterij 17

Alsof de weergoden het er speciaal voor gedaan hadden, was het weer opnieuw geweldig op de dag van de Meet&Greet. De winnaars konden lekker genieten van het zonnetje, nadat ze met een hapje en een drankje ontvangen waren in het Cars Jeans Stadion. De begeleiders van de VriendenLoterij hadden dag volgepland met leuke dingen.

vriendenloterij 3

Na het bijwonen van de training van de eerste selectie kregen de winnaars een rondleiding door het Cars Jeans Stadion. Het was een ‘warming-up’ voor wat daarna volgde. Want de geheel verzorgde lunch met de spelers en de staf was natuurlijk het hoogtepunt van de dag. Nadat het eten verorberd was, was er genoeg tijd en ruimte om met de spelers op de foto te gaan en een handtekening te laten zetten op de uitgedeelde ADO Den Haag-ballen. Het slotakkoord was een teamfoto op het veld.

vriendenloterij 19

Ieders conclusie na afloop: het was een mooie dag!

De VriendenLoterij steunt sinds 2005 de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit is mogelijk door de vele ADO Den Haag-fans die met de VriendenLoterij meespelen. De helft van de inleg van degenen die de jeugdopleiding als goed doel kiezen, gaat rechtstreeks naar de opleiding. Dit jaar was dat 158.963 euro. Meer informatie is te lezen op adodenhaag.nl/vriendenloterij.

Video

 

 

Foto's