ADO Den Haag A1 heeft de uitwedstrijd tegen PSV A1 geflatteerd met 6-2 verloren. Na een goed begin kreeg ADO Den Haag een aantal kansen via Thomas Verheijdt, maat het lukte niet om te scoren.

PSV ging beter met de kansen om en scoorde uit de eerste 2 kansen 2-0. Hierna moest PSV met 10 man verder na een grove charge op Steve van Kesteren. Het lukte PSV zelfs nog om 3-0 te scoren, voordat Adil Tihouna ADO Den Haag op 3-1 bracht. Nog voor de rust had PSV nog 2 aanvallen die tot doelpunt werden omgezet waardoor de ruststand 5-1 was. In de 2e helft bleef ADO Den Haag kansen creëren, maar het was PSV dat de stand op 6-1 bracht. Na een groot aantal kansen lukte het Thomas Verheijdt om vlak voor de tijd de 6-2 eindstand op het bord te zetten.

ADO Den Haag B1 – PSV B1 0 – 4
Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Koploper PSV was de tegenstander. Beide teams begonnen de wedstrijd afwachtend. Na 11 minuten heroverde Abas Al Taminy de bal en wist Papito Merencia te bereiken die zijn schot op de lat zag belanden. In het vervolg van de eerste helft kreeg ADO Den Haag nog twee goede mogelijkheden maar de keeper van PSV hield zijn ploeg op de been. De tweede helft gaf een zelfde beeld. ADO Den Haag kreeg enkele mogelijkheden en hield PSV ver van het eigen doel. Tot de 58e minuut. Op een inzet van de spits van PSV wist Bas Meeuwissen eerst nog een fantastische redding te brengen maar was kansloos bij de volgende kans;0-1 Deze klap kwam ADO Den Haag niet meer te boven. PSV speelde de wedstrijd professioneel uit en wist nog 3x te scoren waardoor de geflatteerde eindstand van 0-4 werd bereikt.

ADO Den Haag C1 – NAC Breda C1 3 – 2
Na de winterse omstandigheden van de afgelopen dagen was het voor de ADO Den Haag C1 zeer prettig om weer eens op het eigen gras van de ‘’aftrap’’te kunnen spelen. Hulde aan de terreinmeester. Na een zeer geconcentreerde warming up startte ADO Den Haag C1 scherp aan de wedstrijd. De sterke openingsfase leverde in de 7e min de 1-0 van Mitchell Weissenberg op. In het verdere verloop van de 1e helft bleek dat ADO Den Haag C1 voetballend gezien de‘’bovenliggende partij’’ was. De 2-0 door Ackeo Liefden (schitterend afstandschot) en 3-0 van Jeffrey van Roon vielen in de slotfase van de 1e helft en Ado Den Haag C1 zette daarmee het verschil in voetbalkwaliteit ook om naar het scorebord. In de tweede helft leek de ploeg in eerste instantie door te gaan met het goede spel, maar door een onverwachte goal tegen raakte de inmiddels wat gewijzigde ploeg het initiatief in het spel kwijt. Omdat direct een minuut later NAC ook de aansluitingstreffer maakte met een fraai uitgespeelde counter, leek de wedstrijd te kantelen. Gelukkig was ADO Den Haag C1 na wat omzettingen in verdedigend opzicht in staat om op basis van wat extra werklust de overwinning veilig te stellen.