Het was op dinsdag 18 december tijd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. Op deze traditionele feestavond in het Cars Jeans Stadion worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet, als dank voor hun toegewijde inzet in het afgelopen jaar. Het werd weer een schitterende avond!

Ongeveer 200 vrijwilligers druppelden rond de klok van 18.00 uur binnen in het Haags Heineken Huis. Normaal gesproken werken deze mensen zich een slag in de rondte voor de spelers en staf van ADO Den Haag, maar op deze avond is het altijd andersom: de spelers, trainers en medewerkers van de club leggen alle vrijwilligers flink in de watten, om zo waardering te tonen voor de tomeloze inzet van deze vrijwilligers. Zonder het commitment en de toewijding van de vrijwilligers zou ADO Den Haag geen ADO Den Haag kunnen zijn.

Alle taken werden keurig verdeeld onder alle spelers en staf. Ook de ADO Vrouwen boden een helpende hand. Bij binnenkomst kregen de vrijwilligers een glas champagne van Tomas Necid en Dion Malone en vervolgens een handdruk van Algemeen Directeur Mattijs Manders. Nadat iedereen zijn jas en tas had opgehangen bij de garderobemannen Ricardo Kishna en Trevor David, opende Manders de avond met een kort welkomstwoord.

Na de opening kon het buffet worden geopend. Ruim tien spelers, met Yuning Zhang als eerste ‘halte’, serveerden een heerlijk Indisch buffet aan alle vrijwilligers. Ruim een handvol spelers was biertjes aan het tappen achter bar. Dat ging spelers als Aaron Meijers, Danny Bakker, Tom Beugelsdijk en John Goossens zeer soepel af. Met een verrassingsoptreden van Ben Cramer bleef het tot 21.00 uur zeer gezellig in het Haags Heineken Huis.

Het was een meer dan geslaagde avond, met veel lachende gezichten en goede gesprekken! Namens heel ADO Den Haag: bedankt vrijwilligers!