Het winterweer is op komst en dus is het verstandig om nog voor de feestdagen warme kleding in huis te halen. Daarom heeft de Fanshop van ADO Den Haag drie nieuwe shawls en een pet toegevoegd aan het assortiment. Kom snel een kijkje nemen in de winkel of bestel online!

Er zijn drie nieuwe shawls verkrijgbaar, zowel bij de Fanshop in het Cars Jeans Stadion als in de webshop. De shawls zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook extra lang en breed. Op twee shawls, één in het geel-groen en één in het zwart-geel-groen, zijn de kernwaarden van ADO Den Haag ('Strijd, Passie en Haagse Bluf') afgedrukt. Op de andere shawl staat 'O, O, Den Haag, mooie stad achter de duinen'. De shawls heb je voor slechts 14,95 euro al in huis!

shawl geelgroen tw

shawl strijdpassiehaagsebluf website

Er is ook een nieuwe cap beschikbaar in de Fanshop. Deze moét je als echte fan hebben, met de tekst 'ADO Den Haag, 1905' op de voorkant en de ooievaar uit het logo op de klep aan de voorkant. Ons logo is tenslotte op zowel de zijkant van de cap als op het bandje aan de achterkant afgebeeld. 

pet1 website

Profiteer tot en met 31 december 2018 ook van de Feestdagenkorting op trainings- en presentatiekleding!