De tijd van het jaar komt er weer aan dat iedereen grote inkopen doet voor de feestdagen. Het is natuurlijk ideaal om voor Sinterklaas en Kerstmis ADO Den Haag-kleding of -accessoires te halen. Daarom houdt de Fanshop een mooie actie met 20 procent korting!

Vanaf dinsdag 13 november is het inkopen geblazen in de Fanshop. Dan is namelijk alle trainingskleding van de spelers en staf (truien, broeken, korte broek, trainingsshirt, trainingskousen etc.) met 20 procent korting te verkrijgen in de Fanshop! De kortingsactie geldt daarnaast ook voor de presentatiekleding van de spelers en staf. Klik hier om naar de online Fanshop te gaan.

De kortingsactie loopt van dinsdag 13 november tot en met 31 december. Let op: deze korting is niet geldig in combinatie met de korting van een Seizoen- of Clubkaart.

181021lll4349

Scoor een gratis cap!

Bij aanschaf van een trainingspak en/of presentatiepak krijgt u, naast de mooie korting van 20 procent, ook een mooie Trucker Cap gratis! Deze actie is ook geldig in onze online Fanshop en zolang de voorraad strekt.

glatcher trucker website