ADO Den Haag A1 heeft de thuiswedstrijd tegen koploper Sparta A1 met 1-1 gelijkgespeeld. ADO Den Haag B1 verloor de uitwedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior B1 met 1-0. Winst was er voor ADO Den Haag B2, C1 en D2, terwijl C2 en D1 hun wedstrijd verloren.

ADO Den Haag A1 – Sparta R. A1 1–1
ADO Den Haag A1 heeft de thuiswedstrijd tegen koploper Sparta met een 1-1 gelijkspel afgesloten. In de 12e minuut was de eerste kans voor Sparta na een verkeerde terugspeelbal, maar keeper Menno de Jong bracht redding in de 1 tegen 1 situatie met Kadir hassan Yusuf. Hierna legde ADO Den Haag een mooie aanval op de mat, maar het schot in de 16 meter werd geblokt.

In de 24e minuut kwam Sparta op een 0-1 voorsprong. Na een foute inspeelbal onderschepte Rashid Browne de bal en hij scoorde beheerst met een lob over keeper Menno de Jong. Hierna kreeg Sparta nog een goede kans, maar het schot van Paul Gladon ging net naast. In de 32e minuut ging Adil Tihouna alleen op de keeper af, maar de keeper redde. In de rebound scoorde Adil Akanioui de gelijkmaker, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor de rust kwam ADO Den Haag verdiend op 1-1. Na een goede voorzet van Mike van Toor kon Stanley Elbers bij de 2e paal de 1-1 binnentikken.

In de 2e helft was het een open wedstrijd met kansen voor beide teams. In de 58e minuut was er een goede combinatie tussen Hichem Faik en Stanley Elbers waarbij de laatste alleen voor de keeper opdook, maar de Rotterdamse doelman bleef overeind. In de blessuretijd hadden beide teams nog een goede kans op de overwinning. Een vrije trap van Adil Tihouna belandde op de paal en in de tegen aanval kwam Sparta spits Paul Gladon schuin alleen voor keeper Menno de Jong die het bekwaan naast tikte. Hierna floot de uitstekend leidende scheidsrechter Meulman af en liep ADO Den Haag een punt in op NEC/FC Oss A1 die volgende week de tegenstander van ADO Den Haag A1 is.

Scheidsrechter: De heer Meulman

Gele kaart ADO Den Haag: Zekai Akdogan

Opstelling ADO Den Haag: Menno de Jong, Mike van Toor, Kevin Schutte,Steve van Kesteren, Justin Lopes, Zekai Akdogan, Stanley Elbers, Robin de Heij, Hicham Faik, Adil Tihouna en Adil Akanioui

Feyenoord/Excelsior B1 – ADO Den Haag B1 1–0
Met De Kuip op de achtergrond begon ADO Den Haag B1 vandaag aan de moeilijke uitwedstrijd tegen Feyenoord. De eerste 40 minuten kenmerkten zich door veel strijd op het middenveld zonder dat er grote kansen werden gecreëerd. Na de thee was het Feyenoord een moment van onachtzaamheid in de Haagse defensie bekwaam afstrafte; 1-0 ADO Den Haag was nauwelijks onder de indruk en langzaam maar zeker zette het de tegenstander onder druk. De mogelijkheid op de gelijkmaker was voor Mitchel van der Vlugt maar deze zag zijn inzet helaas over het Rotterdamse doel verdwijnen. Na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende kwam het besef dat deze nederlaag onnodig was en ADO Den Haag minmaal een punt had verdiend.

ADO Den Haag B2 – Alexandria’66 B1 5–1
ADO Den Haag B2 heeft zich goed hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Haaglandia. Subtopper Alexandria ’66 B1 werd met 5-1 verslagen. Er werd vanaf het eerste fluitsignaal goed gevoetbald door ADO Den Haag. In een hoog tempo werd met name over de flanken gevaar gesticht. Daar kwam ook de eerste kans vandaag. Demelzo Terbeek zette met een schitterende steekbal Richelo Fecunda alleen voor de goal, maar zijn inzet strandde op de keeper.

Net toen ADO Den Haag wat begon te verslappen, schoot Akin Arslan met meer geluk dan wijsheid een vrije trap van ruim 30 meter pardoes in de kruising. Lang kon ADO Den Haag echter niet genieten van de voorsprong want door slap verdedigen werd twee minuten later de gelijkmaker binnengeschoven. Weer even lette zette Akin Arslan andermaal zijn ploeg op het goede spoor. Na goed voorbereidend werk van Robin van der Meer kon hij de 2-1 binnenlopen. In de tweede helft was ADO Den Haag oppermachtig met goed verzorgd en snel voetbal. De wedstrijd werd 10 minuten na rust beslist door Christian Rog, die na een combinatie dwars door het centrum van Alexandria de keeper verschalkte met een bekeken schuiver. In de slotfase maakten Rodney van der Meijs en Desko Destanovic er 5-1 van.

FC Groningen Cambuur C2 – ADO Den Haag C1 1–2
ADO Den Haag C1 heeft de uitwedstrijd tegen FC Groningen/Cambuur C2 met 1-2 gewonnen. ADO Den Haag begon goed en al in de 3e minuut kwam ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong via Jeffrey van Roon die een voorzet van Mitchell Weisenberg bekwaam scoorde. Een kwartier later kwam FC Groningen/Cambuur op 1-1 via een penalty. ADO Den Haag gaat de rust in met een 1-2 voorsprong doordat FC Groningen/Cambuur C2 de bal in eigen doel schiet. In de helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en kreeg ADO Den Haag nog enkele kansen die niet benut werden. Doordat ook FC Groningen/Cambuur niet tot scoren kwam won ADO Den Haag deze matige wedstrijd met 1-2 en kon zo in de bus terug met 3 punten.

DWS C1 – ADO Den Haag C2 4–0 (oefenwedstrijd)

ADO Den Haag D1 – Sparta R. D1 1–2
ADO Den Haag D1 heeft de thuiswedstrijd tegen Sparta met 1-2 verloren. Het eerste doelpunt van ADO Den Haag werd al in de 3e minuut door Thijs Lemmerzaal gescoord, echter besloot de scheidsrechter dat hij buitenspel stond. Yani Bouras had vlak daarna de 1-0 op de schoen door goed van zijn tegenstander weg te draaien, maar speelde de bal net te ver voor zich uit. Door het hoge tempo was het een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken.

In de 25e minuut maakte ADO Den Haag dan toch verdiend een doelpunt. Nadat Sparta een hoekschop had genomen kwam ADO Den Haag er snel uit. Nigel Ogidi Nkwanko maakte een snelle sprint over het veld waarna hij Thijs Lemmerzaal voor het doel vond die beheerst binnen schoot.

Sparta werd nog gevaarlijk uit een vrije schop rond de zestien die dwars door de ADO Den Haag muur ging, maar ADO Den Haag doelman Jurriaan Jouvenaar stond goed opgesteld. In de eerste 10 minuten van de tweede helft golfde het spel op en neer. Zowel ADO Den Haag als Sparta kregen een aantal goede kansen om te scoren. Toch scoorde Sparta de 1-1 door de bal prima in de kruising te koppen. Na deze treffer was ADO Den Haag een beetje van slag en liet Sparta steeds meer kansen creëren. Nadat zij al een keer uit een hoekschop de lat hadden geraakt viel uiteindelijk 3 minuten voor tijd de 1-2.

ADO Den Haag D2 – RCL D1 2–0
ADO Den Haag Begon vandaag sterk aan de wedstrijd tegen RCL. Dit resulteerde dan ook na 1 minuut een goede kans voor ADO Den Haag maar deze bal werd noch net van de lijn gehaald door RCL. ADO Den Haag bleef druk zetten en kwam dus ook verdiend op de 1-0 Orlando Agues Ribeiro wist de bal binnen te schieten na een voorzet van Lorenzo Seymonson.

ADO Den Haag bleef goed de bal rondspelen en daar had RCL weinig tegen in te brengen. ADO Den Haag wist de voorsprong vlak voor rust uit te breiden naar 2-0 via Orlando Agues Ribeiro . Na rust ging ADO Den Haag goed verder met de bal rond te spelen maar wist de kansen niet meer te benutten. Hierdoor was de eindstand dus ook 2-0.