Het Netwerktoernooi voor D1-pupillen was opnieuw een groot succes. De finalisten spelen op 31 oktober 2010 een voorwedstrijd in het Kyocera Stadion, voorafgaand aan ADO Den Haag - FC Utrecht. De wedstrijd begint om half elf en staat onder leiding van oud Eredivisiescheidsrechter Dick Jol.

ADO Den Haag heeft topscheidsrechter Dick Jol bereid gevonden om deze finalewedstrijd te fluiten. Hij zal om 10.30 uur voor het eerst fluiten voor de aftrap van de wedstrijd. Na de wedstrijd zal er een korte prijsuitreiking zijn op het veld. Kom dus vroeg naar het stadion om uw favoriete team aan te moedigen!

Op woensdag 20 oktober 2010 is er door ADO Den Haag en het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden in nauwe samenwerking met Forum Sport het jaarlijkse Netwerktoernooi voor D1 pupillen gehouden. Dit keer is er gespeeld op de kunstgrasvelden van het sportcomplex van Forum Sport uit Voorburg. Waarbij de vrijwilligers van Forum Sport het de spelers, begeleiders en toeschouwers op deze dag enorm naar de zin hebben gemaakt.

Aan het toernooi namen de volgende 12 clubs aan het toernooi deel: ADO Den Haag D2, DHC, DoCoS, DUNO, DSO, Foreholte, Forum Sport, Quick, RKDEO, VUC, Westlandia en Wilhelmus.

Met heel veel inzet en plezier hebben de spelers en begeleiding, onder toezicht van de vele toeschouwers hun beste beentje voorgezet. Tijdens het toernooi is er door elk team 5 voorrondewedstrijden gespeeld waarna de finalewedstrijden plaatsvonden. De aanvoerders van de beide finalisten Quick en ADO Den Haag samen met Dmitry Bulykin op de foto.

Voor de kruisfinales plaatsen zich: DHC tegen Quick en ADO Den Haag tegen Westlandia. De winnaars (Quick en ADO Den Haag) van de beide wedstrijden plaatsten zich voor de finale en het bijzondere is dat de finale op zondag 31 oktober 2010 in het Kyocera Stadion als voorwedstrijd van ADO Den Haag - FC Utrecht wordt gespeeld.

Na afloop van het toernooi reikte Dmitry Bulykin, onder luid gejuich, aan alle teams een trofee uit en kreeg iedere speler een aandenken. Hierna verzamelde de jeugd zich om Dmitry Bulykin heen om een handtekening te bemachtigen, hetgeen aangeeft hoe populair Dmitry onder de jeugdspelers is.