ADO Den Haag A1 bereikte de volgende ronde van de beker door eerste divisionist Quick Boys A1 met 5-3 te verslaan. ADO Den Haag C1 verloor met ruime cijfers van koploper PSV C1.

ADO Den Haag A1 – Quick Boys A1 5–3
ADO Den Haag A1 opende de bekerwedstrijd tegen Quick Boys goed en kreeg in de eerste 10 minuten aan aantal goede kansen via Jop Verhagen en Steven Sanchez Angulo, maar scoorde niet. Na 20 minuten kreeg Quick Boys de eerste kans, maar ADO Den Haag keeper Bas Meeuwissen redde bekwaam op de 1:1 situatie en tikte de bal over het doel. In de 28e minuut kwam ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong via een mooie vrije trap van Hicham Faik.

Enkele minuten later kreeg Robin de Heij een grote kans om de marge te verdubbelen, maar zijn stift ging over het doel. Vlak voor de rust kwam ADO Den Haag op een 2-0 voorsprong via wederom Hicham Faik. In de 2e helft was ADO Den Haag duidelijk sterker en kreeg via een kopbal op de lat van Mart Spierdijk een goede kans op 3-0. Het werd echter via het 3e doelpunt van Hicham Faik 3-0 en na een mooie pass van Christian Stenebome scoorde Steven Sanchez Angulo 4-0. Hierna liet ADO Den Haag de teugels wat vieren en kon Quick Boys via een strafschop van Jaco van der Bent en een geplaatst schot in de hoek van Robin Varkevisser terugkomen tot 4 – 2 . Steven Sanchez Angulo brengt daarna ADO Den Haag op een 5-2 voorsprong en in de laatste minuut zet Danny Weenink namens Quick Boys de eindstand van 5-3 op het bord. Door deze overwinning gaat ADO Den Haag samen met AZ A1 door naar de volgende bekerronde.

Scheidsrechter: De heer R. Sitton

Opstelling ADO Den Haag: Bas Meeuwissen, Serginio Hynes, Jordy Pronk, Mart Spierdijk,Justin Lopes, Zekai Akdogan (59e Christian Stenebome), Jop Verhagen, Robin de Heij, Steven Sanchez Angulo, Hicham Faik (82e Jaoud Essanoussi) en Adil Tihouna

ADO Den Haag B1 – vrij

ADO Den Haag B2 – minitoernooi bij AZ
AZ – ADO Den Haag 0–1
ADO Den Haag – Willem II/RKC 2–0

C1 ADO Den Haag - PSV 0-6
ADO Den Haag C1 was in de wedstrijd tegen PSV C1 duidelijk een maatje te klein. PSV nam in het eerste kwartier een 0-2 voorsprong en het restant van de 1e helft speelde ADO Den Haag goed mee en kreeg via Mitchell Weissenberg nog een goede kans, maar de Eindhovense keeper redde. In de 2e helft was PSV duidelijk sterker en liep in de 1e 20 minuten uit naar een 0-5 voorsprong. Hierna kreeg PSV nog 2 dubieuze strafschoppen van de scheidsrechter. De 1e ging erin en de 2e pakte Mark Jacobs bekwaam waardoor de eindstand 0-6 werd

D1 ADO Den Haag - PSV 1-0
ADO Den Haag D1 behaalde een 1- 0 zege in de oefenwedstrijd tegen PSV D1. Mathijs de Oude was de maker van de enige Haagse goal. Jurriaan Jouvenaar stopte nog een penalty van PSV en hield zo zijn doel schoon

D2 Westlandia - ADO Den Haag 3-2 (oefenwedstrijd)