ADO Den Haag onder 20 heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen HMSH met 3-1 gewonnen. In de eerste helft speelde HMSH heel compact waardoor ADO Den Haag weinig ruimte kreeg om te voetballen.

Vlak voor de rust kreeg HSMH nog een grote kans toen Fabian Kranenburg alleen op keeper Ricardo Kieboom afging, maar zijn inzet ging over de goal. Op slag van rust kwam ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong. Uit een corner was Ramon Ripson het meest attent en hij kon de 1-0 binnen tikken. In de 2e helft scoorde ADO Den Haag al snel de 2-0. Na een diepe bal ging Mike van Duinen alleen op keeper Jeffrey van der Hoeven en hij scoorde beheerst.

Hierna kreeg ADO Den Haag nog enkele grote kansen op de 3-0 via een schot van Mike van Duinen op de lat en een schot over van Thomas Tavilla. Als je zelf niet scoort valt de goal aan de andere kant en ADO Den Haag hielp HMSH een handje door na een verkeerde pass Fabian Kranenburg alleen voor Ricardo Kieboom te zetten en hij scoorde beheerst. ADO Den Haag werd hierdoor wakker en ging weer beter spelen. In de 83e minuut besliste Mike van Toor met een mooie solo de wedstrijd door de 3-1 te scoren hetgeen ook de eindstand was.

Scheidsrechter: De heer A. van der Haak

Gele kaarten ADO Den Haag: Mike van Duinen en Ferry de Jong

Opstelling: Ricardo Kieboom, Mike van Toor (85e Christiaan Stenebome), Peter Korteling, Patrick Batiste, Ferry de Jong, Diederik Hoogewaard, Boy Wotte, Niels van Pelt (68e Cedric Ake), Mike van Duinen, Ramon Ripson en Jop Verhagen (45e Thomas Tavilla)