Ricky van den Bergh blijft natuurlijk een vrije trappenspecialist en hij was vorige week zo goed om een jonge fan uitleg te geven over het nemen van vrije trappen. Hij deed dit voor <a href="mailto:Z@ppsport">Z@ppsport</a> en maandag wordt het item uitgezonden.

De officiële aankondiging van het programma:

Jonge voetbalfans zitten vanaf maandag 13 september goed bij Z@PP. Wekelijks is dan om 17.20 uur Z@ppsport Voetbal te zien! Een interactief magazine van de makers van TROS Z@ppsport, dat al acht jaar met veel succes wordt uitgezonden.

Met het laatste nieuws over de Eredivisie, verrassende reportages en voetbalhelden zoals je ze nog nooit hebt gezien.

De aftrap van het programma vindt plaats bij de wedstrijd VVV Venlo - FC Twente. Presentator Ron Boszhard is daar met zijn opvallende mobiele studio waarin hij gasten ontvangt.

Ricky van den Bergh, speler van ADO Den Haag helpt Jesse (8) met het nemen van vrije trappen. Tijdens Eredivisiebingo heeft Ron een onthullend gesprek met Lorenzo Davids, middenvelder bij NEC. Verder vertelt Ron allerlei wetenswaardigheden over de Eredivisie en is reporter Soufiane Touzani aanwezig bij een bijzonder project van PSV.


Z@PPSPORT VOETBAL IS ER IEDERE MAANDAGMIDDAG OM 17.20 UUR OP Z@PP (NEDERLAND 3)