Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

De commissarissen Wim Deetman en Martin Jol hebben vandaag besloten zich met onmiddellijke ingang terug te trekken als commissaris van ADO Den Haag.

Ondanks de vele constructieve vergaderingen en de nu voorliggende concrete plannen om ADO Den Haag op termijn weer winstgevend te maken, hebben de commissarissen toch besloten niet verder te gaan.

Mattijs Manders, algemeen directeur ADO Den Haag: “Wij betreuren het vertrek van Wim Deetman en Martin Jol zeer. Het afgelopen jaar is er intensief samengewerkt en altijd met als doel de belangen van ADO Den Haag op korte en lange termijn te dienen. Dat was niet altijd makkelijk maar daarbij is altijd goed geluisterd naar de inbreng van alle commissarissen en is daar in de meeste gevallen ook heel concreet naar gehandeld. Hun plotselinge vertrek op dit moment verrast me daarom. Desondanks wil ik Deetman en Jol danken voor de samenwerking en hun inspanningen en tomeloze energie. Zonder hun betrokkenheid en inzet waren we niet zo ver gekomen.”

De problemen zijn nog niet allemaal opgelost, maar er ligt nu een concreet beleidsplan en degelijke begroting voor het komende seizoen waarin door de weer intensieve en constructieve betrokkenheid van onze Chinese aandeelhouder UVS aan alle verplichtingen kan worden voldaan.

Martin Jol werd op 3 november 2015 benoemd tot commissaris van ADO Den Haag op basis van het bijzonder aandeel van de HFC ADO Den Haag. Wim Deetman werd op 19 april 2016 door de gemeente Den Haag benoemd.