Afgelopen zondag is er op het opleidingingscomplex “de Aftrap” door ADO Den Haag in samenwerking met de clubs van het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden een toernooi voor E-1pupillen teams georganiseerd. Deelnemers aan het toernooi waren Laakkwartier, DSO, Foreholte, DoCoS, Forum Sport, Wilhelmus, DHC en RKAVV.

Gelukkig kon het toernooi gezien de eerdere weersomstandigheden toch doorgaan en op de dag zelf, op 1 kleine regenbui na, was het voor de E-pupillen prima voetbalweer. Met veel inzet en plezier zijn de wedstrijden op een zeer sportieve wijze door de spelers en begeleiding gespeeld.

Uiteindelijk is in de finale Laakkwartier door een overwinning op DSO de winnaar geworden, waarna Robert Zwinkels, keeper van ADO Den Haag, de beker aan winnaar Laakkwartier en aan alle voetballers een aandenken overhandigde.

Aangezien er door bijna alle Netwerkclubs voor dit toernooi was ingeschreven wordt er op zondag 12 september door de andere Netwerk E1 teams een 2e toernooi gespeeld. Ook dit toernooi vindt plaats op het ADO Den Haag opleidingdingscomplex “de Aftrap”. De deelnemers zijn dan: DUNO, hsv Escamp, HBS, HVV, GDA, Quick, RKDEO en Ter Leede.