Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Zaterdag 15 april 2017 vanaf 17:45 uur wordt er weer een Ladies Night Den Haag georganiseerd in het Kyocera Stadion. Dit keer voorafgaand aan de topwedstrijd ADO Den Haag – PSV waar de dames worden ontvangen met een welkomstdrankje. Diverse standhouders waaronder Rituals en diverse kleding- en make-up merken, zullen zorgen voor een onvergetelijke avond. Terwijl u geniet van een High-wine of een heerlijke handmassage zijn er ook nog leuke prijzen te winnen. De presentatie is in handen van John Medley. Natuurlijk is een kaartje om de wedstrijd te bekijken vanaf de eretribune inbegrepen.

Na de afterparty met Mike Peterson, Peter La Haye, Rudi Sibma en DJ Bronx gaat u niet met lege handen naar huis. Een goodiebag van Rituals staat voor u klaar met daarin de nieuwste Limited Edition Shower Foam!

Kaarten zijn voor dames beschikbaar via deze link. Kies categorie 'Zuiderpark Lounge' en indien u niet namens een bedrijf bestelt, vul dan 'Ladiesnight' in.

Tot dan!