E-Sporter Mitchel Denkers is, zoals hij het zelf noemt, "On Fire" in de E-Divisie. Na een nipt verlies tegen Ajax wist de Hagenaar twee wedstrijden met 5-0 op zijn naam te schrijven. Met tien punten uit vijf wedstrijden neemt Mitchel stevig positie in de top vijf.

Nu de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is gespeeld loopt het programma van de E-Divisie gelijk met die van de Eredivisie. Kortom: alle wedstrijden van vandaag worden ook dit weekend gespeeld! Dat betekent dat vanaf nu iedere vrijdag de wedstrijden van dat weekend worden afgewerkt. Volgende week speelt Mitchel dus de kraker tegen Feyenoord!

Vanaf nu is er iedere vrijdagavond om 19:00 uur een nieuwe Studio E-Divisie, waarbij de hoogtepunten van de wedstrijden voorbij komen. Daarnaast komen (bijna) alle gamers hier aan bod. Vanaf nu start FOX Sports ook met het uitzenden van de E-Divisie. Iedere vrijdag om 15:00 uur is het op FOX Sports 1 te zien, daarna zijn de wedstrijden te vinden op het Youtube-kanaal van de E-Divisie.

Ook ADO Den Haag is een eSports YouTube-kanaal gestart waar alle video's worden geplaats! Abonneer je op het ADO Den Haag eSports Youtube kanaal voor alle wedstrijden, nabeschouwingen en andere extra's!

Bekijk hieronder de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles