Een nieuw seizoen, een nieuwe start, dat geldt ook voor acties en mogelijkheden bij ADO Den Haag. Ouders die zondag met hun kinderen komen, kunnen bij de stadionkassa gebruik maken van een speciaal pakket:

Voor 15 euro hebben zij plaatsen op de Kidstribune voor één volwassene en maximaal twee kinderen. Van het legitimatiebewijs van de volwassene zal bij de kassa een kopie gemaakt worden.

Ook mogen supporters die zondag 15 augustus naar ADO Den Haag – Roda JC komen, in het Multifunctioneel Centrum en bij de counters in het stadion een alcoholische versnapering nuttigen. Tot nu toe mocht dat altijd pas na de wedstrijd en alleen in het MFC.

Ook mag de club voor deze wedstrijd vier kaarten verkopen aan Seizoen Club Card en Club Cardhouders via Ticketbox, waar dat voorheen één kaart per persoon was.

Aan de stadionkassa kunnen deze (Seizoen) Club Cardhouders voor 10 euro een introducé meenemen voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Roda JC. Een kopie van een geldig legitimatiebewijs van de introducé is het enige dat nodig is, dit kan gemaakt worden bij de stadionkassa.

Ook sponsoren mogen personeelsleden voor deze leuke prijs van 10 euro een kaartje op de openbare tribune aanbieden voor zondag. Mensen die geen Club Card hebben kunnen via de vrije verkoop een kaartje kopen, op basis van een geldig legitimatiebewijs, waar ook weer een kopie van gemaakt zal worden.

Wie dezer dagen naar de stadionkassa komt voor kaarten voor Roda JC thuis, kan ook meteen kaarten aanschaffen voor het duel met PSV.