ADO Den Haag is verheugd te kunnen mededelen dat het een nieuwe rugsponsor heeft gevonden: Lions Dive & Beach Resort. Het populaire hotel op Curaçao zal in ieder geval tot het einde van dit seizoen op de rug van het tenue van ADO Den Haag prijken.

Algemeen Directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag is erg blij met deze overeenkomst. "Dinsdag kreeg ik een telefoontje en gisteren zat ik al aan tafel met Jacco Jansen van het sportmarketingbureau PR Sport. Een paar telefoontjes verder was het al rond, prachtig natuurlijk. Fantastisch dat Lions Dive & Beach Resort zich wil verbinden aan onze mooie club. We merken dat steeds meer bedrijven interesse hebben om ADO Den Haag te sponsoren. Zo kunnen wij met de club weer goede stappen zetten richting een sportief en financieel mooie toekomst en kunnen we een streep zetten onder een lastige periode voor ADO Den Haag."

Die telefoontjes gingen richting Curaçao, alwaar het Lions Dive & Beach Resort gevestigd is. "We voeren al enige tijd reclame op de LED-boarding bij ADO Den Haag, maar toen ik van Jacco Jansen begreep dat er mogelijkheden waren op het shirt van de club, heb ik hem direct aan het werk gezet", vertelt Will Vogels, directeur-eigenaar van het hotel. "Ik ben blij dat we het zo snel voor elkaar hebben gekregen. Goed voor de club en goed voor ons."

Lions Dive & Beach Resort is een van de meest populaire hotels op Curaçao. "Dat komt omdat we het authentieke Curaçaose sfeertje hebben weten te bewaren", vertelt Vogels. "Bij ons is het heel ‘laid-back’, maar tegelijkertijd heel bruisend. Er is van alles te doen in en rond ons hotel, dat behalve hotelkamers ook gezellig ingerichte appartementen kent. En de zee is letterlijk altijd binnen handbereik. Kom je naar Curaçao voor rust, dan ben je bij ons aan het juiste adres, maar tegelijkertijd is het mogelijk om vertier en vermaak op te zoeken. Alles is op loopafstand, van restaurants tot en met bars en van zwembaden tot en met speeltuinen. Ook kunnen we ontdekkingstochten met de auto regelen. We leveren een complete vakantie."

Lions Dive & Beach Resort siert de rug van het ADO Den Haag-shirt in elk geval tot het einde van dit seizoen. "Daarna gaan we weer met elkaar in gesprek om te bekijken wat we in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen", besluiten Manders en Vogels.

Hieronder een impressie van Lions Dive & Beach Resort