Op de jaarlijkse familiedag van ADO Den Haag stond ADO KIDS met een mooi versierde kraam op het Haagse Heldenplein om zo veel mogelijk nieuwe ADO KIDS te werven.

De kraam trok de gehele dag veel bezoekers die nieuwsgierig kwamen kijken wat er te doen was. Acht vrijwilligers van ADO KIDS waren gedurende 4 uur dan ook volop bezig om iedereen te woord te staan en aan te melden voor de Kidsclub. In totaal zijn ruim 200 nieuwe leden geworven en dat is een ongelooflijk aantal! Alle nieuwe ADO KIDS kregen een polsbandje, sleutelhanger en het laatste Kids Magazine.

We hopen de ADO KIDS dit jaar weer vaak terug te zien bij één van de leuke activiteiten van de Kidsclub en natuurlijk bij de wedstrijden van ADO Den Haag op de sfeervolle Kidsvakken.
Tot slot: Voor de 6-jarige Boy de Graaf was het helemaal een speciale dag. Hij wist het op dat moment natuurlijk nog niet, maar hij bleek degene die zich als 2500e ADO KIDS lid had aangemeld. Om hem extra in het zonnetje te zetten werd hij tijdens de presentatie van alle elftallen van ADO Den Haag gehuldigd op de middenstip. Samen met Storky nam hij het applaus in ontvangst! Voor Boy was het een dag om niet te vergeten!

Wij hopen snel de volgende huldiging te hebben en dat is bij de 3000e ADO KID. Dus ben je nog niet lid van ADO KIDS, geef je dan snel op! Kijk voor meer info op www.adodenhaag.nl onder het kopje ADO KIDS en dan bij `Lid worden?’ of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..