Supporters die gebruik maken van de  buscombi dienen woensdag om 16.20 uur te verzamelen op de Schelde, nabij ingang P2, van het Kyocera Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om 16.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van N.E.C. afreizen worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Nijmegen mee uit te bus te nemen.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Er zal alleen op de heenweg mogelijk gestopt worden voor een bezoek aan een filiaal van een fastfoodketen en een rookstop. De terugreis zal zonder stop gemaakt worden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen vanaf 19.15 uur en 20.00 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen op het parkeerterrein P7 bij het uitvak van het stadion van N.E.C. Supporters wisselen hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de (Seizoen) Club Card ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Supporters die gebruik maken van de autocombi kunnen het parkeerterrein P7 bij het stadion van NEC oprijden op vertoon van het E ticket.

De verplichte rijroute komend vanuit de richting van Utrecht (A12, A50) is als volgt.

  • Arnhem / Nijmegen;
  • Borden Nijmegen volgen;
  • U komt Nijmegen binnen via de Neerboscheweg;
  • Weg volgen (u ziet een kasteeltje aan de linkerzijde);
  • Na het Bastion hotel bij de stoplichten rechtdoor, na het 2de stoplicht 1ste weg linksaf;
  • Borden “De Goffert” volgen;
  • U komt nu op de Burgemeester Daleslaan;
  • Borden “P7” volgen;
  • Eerste weg linksaf; Busserweg;
  • Einde Busserweg, ga rechtsaf de Steinweglaan op;
  • Direct aan de rechterkant bevindt zich de ingang tot de parkeerplaats bij het uitvak.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein en rondom het stadion van N.E.C. buiten auto’s alcoholhoudende drank voor handen te hebben.