Supporters die gebruik maken van de buscombi dienen vrijdag om 18.15 uur te verzamelen op de Schelde, nabij ingang P2, van het Kyocera Stadion in Den Haag. De bus vertrekt om 18.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Vitesse afreizen worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticketing omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Rotterdam mee uit te bus te nemen.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Er zal onderweg niet gestopt worden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 19.00 uur en 20.00 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen voor de ingang van het uitvak van het stadion van Excelsior. Supporters wisselen hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de (Seizoen) Club Card ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.

Vanwege wegwerkzaamheden kan het stadion van Excelsior alleen maar via de Rijksweg benaderd worden. De geadviseerde rijroute is als volgt.

Den Haag:

  • A20 afslag A16 richting Dordrecht.
  • Afslag Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Centrum
  • Eerste stoplicht rechts aanhouden richting Honingerdijk.
  • Volg borden ‘Excelsior’ P3.
    Let op: Maximale doorrijhoogte Erasmus parkeergarage is 2 meter.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein en rondom het stadion van Excelsior buiten auto’s alcoholhoudende drank voor handen te hebben.