Droom jij ervan om later profvoetballer te worden...? Grijp dan nu je kans. Tijdens de Zomervakantie op maandag 11 en dinsdag 12 juli komen jeugdtrainers van ADO Den Haag naar Blauw-Zwart en op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus naar DVC Delft om speciale clinics te verzorgen. Voor even ben je een échte profvoetballer en ga je trainen zoals bij ADO Den Haag in de jeugdopleiding. Tijdens het Kamp komen alle onderdelen van de ADO Den Haag trainingsmethode aan bod. Denk aan voetenwerk, balcontrole, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspellen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de ADO Den Haag-coaches.

De ADO Den Haag Voetbal 2-Daagse is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Ook als je ergens anders speelt dan bij Blauw-Zwart of DVC Delft of misschien wel helemaal geen lid bent van een voetbalclub kun je meedoen. Iedereen die meedoet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je kunt voor één of voor 2 dagen inschrijven. Geef je snel op want VOL = VOL. En wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR BLAUW-ZWART OP 11 EN/OF 12 JULI!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DVC DELFT OP 18 EN/OF 19 AUGUSTUS!

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen. Het is mogelijk om voor één of voor 2 dagen in te schrijven.

Kosten MET kledingpakket:                    
1 dag: € 84,95
2 dagen:€ 134,95

Mocht je nu al eerder hebben deelgenomen aan ADO Den Haag Voetbaldagen en in het bezit zijn van het kledingpakket dan kun je ook kiezen voor 20 euro korting. Het is dan wel de bedoeling dat je die kleding tijdens de Voetbaldagen draagt.

Kosten ZONDER kledingpakket:
1 dag: € 64,95
2 dagen: € 114,95

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en alle eet- en drinkmomenten gedurende de dag.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR BLAUW-ZWART OP 11 EN/OF 12 JULI!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DVC DELFT OP 18 EN/OF 19 AUGUSTUS!